Rejseførere

Birgit Signora Toft er uddannet farmaceut og ph.d. og har foruden sin egen konsulentvirksomhed, Teamtoft, fortsat foden i medicinen gennem rådgivning af praktiserende læger i Region Midtjylland. Birgit har særlig interesse i mentorskab og coaching, og arrangerer lederudviklingskurser også i Sinai ørkenen. Har skrevet bøger om mentorskab på LR Forlaget: Mentor – en hjertesag (2002), Mentorskabets muligheder (2004 og 2009), Mentor (2009) samt Pausens kraft – sådan tanker du op på Gyldendal Business (2010). Udgivet en ny bog om sove-nervemedicin Afhængighed på recept på Hans Reitzels Forlag (2012).

www.teamtoft.dk

John Bern Nielsen, civiløkonom. Ledelseserfaring fra internationale virksomheder. Egen rådgivningsvirksomhed siden 1990. Har gennem årene arbejdet for mange virksomheder i lange forløb og i vidt forskellige brancher. Udvikler koncepter, der kan bistå ledere med den vifte af udviklingsforløb, som skal sikre deres resultater. Mangeårigt medlem af forretningsudvalget i Selskabet for Fremtidsforskning, og medstifter af foreningen IKI (initiativ for kreativitet og innovation)
Arbejder ud fra en erkendelse af, at den bedste organisationsudvikling er den, der sker i dagligdagen – og handler om dagligdagen.
www.johnbern.dk 

www.haengoddag.dk